IE Warning
Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Aktiviteiten

De Bourgogne biedt een gevarieerd aanbod aan aktiviteiten, één week verblijf is dan ook niet genoeg! Onze gasten zeggen iedere keer weer dat de week is omgevlogen!

Het spoorhuisje bevindt zich in het gehucht L’Huis Renaud vlakbij het dorpje Liernais. Er zijn diverse meren in de buurt; Le Lac de Chamboux (water in dit meer is de drinkwatervoorziening voor het spoorweghuisje), Le Lac St. Agnan en het grotere Le Lac des Settons. Het laatste ligt op ruim 20 minuten rijden in een prachtige bosrijke omgeving. Hier kunt U prima zwemmen, picknicken en recreëren. Zelfs in het hoogseizoen hoeft U niet eindeloos te zoeken naar een (onbetaalde) parkeerplek.

De dichtstbijzijnde grotere plaats is Saulieu waar alle voorzieningen beschikbaar zijn waaronder enkele supermarkten en diverse (zeer goede) restaurants. In Saulieu vindt U de basiliek St. Andoche en het Francois Pompon museum. Op zaterdagochtend is er de lokale markt met de heerlijkste streekprodukten zoals U alleen in Frankrijk kunt vinden.

Autun is een historische plaats op zo’n 30 kilometer van het huis. Hier kunt U terecht voor al uw dagelijks boodschappen etc. Iedere vrijdagochtend is er een leuke markt in het centrum van het stadje. Dominant in Autun is de imposante kathedraal St. Lazare. In het ernaast gelegen Musée Rolin herleeft de geschiedenis van Autun.

  WIFI Aanwezig & Gratis.